Andre hester avlet av Stall Litlås

Hester som ikke lengre bor på Stall Litlås

Når vi selger hester, er det særdeles viktig for oss at hestene er i perfekt stand samt at kjøper og hest passer sammen. At hestene våre har det godt, er viktig for oss. Selv når hestene ikke lengre er våre.

FROSTI FRA LITLÅS

Frosti er en 5-gjenger, ekte kvalitetshest. Kraftig bygd og sterk som en bjørn. Han ble innridd av Thea Bakke og etterhvert ble han kjøpt og brukt som konkurransehest. Har fått gode karakterer for alle gangarter. I tillegg til å #være flott på konkurransebanen, var han utrolig flink å ta seg frem i alt slags terreng. Litt skvetten type, helt til man sitter oppå. En hest med mye ekte "icelandic power". 100% egenavlet Litlås hest. Både far og mor er fra Litlås.

Frosti er nå solgt og holder til på østlandet.

KULUR FRA LITLÅS

Kulur fra Litlås
Kulur fra Litlås

Kulur er en spesielt flott hest. Móvindott vallak med mye man og hale. Ble også kjøpt av Thea, og han ble brukt som konkurransehest. Denne hesten var især god i gædinga. Hest med utrolig flotte, kraftfulle gangarter. Deltok i A-flokk på vestlandsmot i 2018, og fikk 8,085. 8,40 som høyeste for pass. Kulur er nå solgt videre og holder til på østlandet.

Atlas fra Hvolsvelli
Atlas fra Hvolsvelli

Far til Kulur er flotte Atlas fra Hvolsvelli med 9 for både tølt og trav, og hele 9,5 for vilje og gemytt.

Mánahlin fra Litlås

5-gjenger hoppe med oppmerksomhetsverdige gangarter. Megaflott trav! Mánahlin er førstefødte datter etter vår trofaste nybegynner/barnehest - Svalinn fra Sparstad. Mánahlin er en kombinasjon av to forskjellige navn Mána og Hlín, og hun er eneste islandshesten i verden som heter dette. Veldig flott bygning, og er førstepremiert. Ble solgt 2016, men ble boende på stallen til 2019. Hun lever nå det gode liv som luksus turhest.

Fengur fra Litlås

Far til Frosti fra Litlås - Fengur, er av samme typen. Han er en veldig typete hest, utrolig flott å se på. Kraftig og sterk og foter seg utrolig godt i terreng. Har vært med på lange fjellturer og trivdes godt med dette. Fengur har en veldig fin psyke, og er som de fleste andre av våre hester, en høflig og trygg hest. 

Ble solgt som turhest i 2014.